Такси удари джип в Кючука, запрати го в камион

В болница е водачът на джипа, таксито отнело предимството му

Катастрофа с два автомобила и камион е станала на кръстовище в Кючука, съобщиха от полицията. Инцидентът е възникнал между бул. „Ал. Стамболийски“ и ул. „Околчица“ в Пловдив.

Сигналът е подаден на тел. 112 в 14 ч. вчера. На място от пътни полицаи е установено, че при ляв завой таксиметров автомобил „Хюндай“ отнел предимството и блъснал джип „Тойота“, който отскочил и се ударил в камион „Мерцедес“. Тримата шофьори, съответно на 43, 49 и 47 години, са изпробвани са дрегер, резултатите са отрицателни. В болница е прегледан и освободен за домашно лечение водачът на джипа.

Произшествието е отработено по административен ред.

Междувременно в Столипиново че внезапно излязла на пътното платно каруца предизвика катастрофа. Сблъсъкът между каруцата, управлявана от 29-годишен пловдивчанин и лек автомобил „БМВ“ с 18-годишен шофьор, настъпил около 3 ч. на ул. „Ландос“. Спешна медицинска помощ е оказана на по-възрастния мъж. Двамата участници в произшествието са изпробвани за употреба на алкохол, резултатите са отрицателни. Взето е административно отношение от екип на сектор „Пътна полиция“.

Подобни статии

Top