Талантливи чудеса в Деня на детето с "Ася в страната на талантите" - DC news

Талантливи чудеса в Деня на детето с „Ася в страната на талантите“

Празникът ще бъде на сцената пред Община Пловдив

„Талантливи чудеса в деня на детето“ е цветният, забавен и усмихнат празник, който организира екипът на предаването „Ася в страната на талантите“, съвместно с Община Пловдив, на 1-ви юни, 10.30 часа, на сцената през Общината. Водещ ще бъде Ася Антонова, а талантливите приятели на предаването  „Ася в Страната на талантите“ ще сътворят приказно красив ритуал по посрещане Детството…, по време на който, всеки ще си припомни, че все някога е бил дете….

В празника участват над 150 деца и млади таланти, любимци от телевизионния екран… Представителен мажоретен състав на СУ „Любен Каравелов“, детска танцова школа „Елика“, детска танцова школа „Ритъм“, детска танцова школа „Пловдивъ“, талантите на Къща за музикални вълшебства „Дивизи“, солисти от музикално студио „Мюзик спейс“, Вокално студио „Синтез“, Вокална група „Пеещите котенца“, студио „Арт Крю“, ансамбъл „Тракийска младост“, детски градини и още мнооого други чаровничета!

Ще има подаръци за всички участници, пръстътващи…, весел клоун и много  томболи за публиката!

На финала на празника, ще бъдат пуснати балони в полет – една красива метафора, свързана и с мечтите, и с правата на децата…

А екипът на център за настаняване от семеен тип Детска къща, ще разреже две големи торти и ще почерпи всички деца!

10.30 часа, на сцената пред Община Пловдив, заповядайте!

Снимка: Фейсбук/ Ася в страната на талантите/ Asya in the world of talents

Подобни статии

Top