Талантливи деца заляха чиновниците от район „Източен“ с прекрасни творби

Награждават най-добрите в парк „Каменица“ навръх 1 юни

С оспорвано гласуване за най-добрата творба приключиха обявените в район „Източен“ конкурси по повод Международния ден на детете – за рисунка, снимка или авторско стихотворение.

„Не очаквах, но за краткото време, което имаха по регламент 79 деца и ученици ни изпратиха 101 прекрасни рисунки, фотоси и стихотворения“, разказа кметът на района Иван Стоянов. Той добави, че по този повод само за 5 дни в страницата в социалната мрежа е имало над 15 000 посещения и преглеждания на материалите.

Награждаването ще бъде на 1 юни от 11,00 часа в парк „Каменица“ и ще бъде излъчвано в социалната мрежа чрез стрийминг на страницата на кмета във Фейсбук, където са поместени всички произведения като обект на гласуване. В наградният фонд са включени велосипеди, стативи, книги, играчки и др.

„Каним само класираните девет деца, които ще наградим при спазване на всички противоепидемични мерки, а след отпадане на карантинните забрани, ще продължим с веселието за всички на открито“, сподели оптимистично Иван Стоянов

Всички участници ще получат своите специални грамоти чрез училищата и детските градини, а тези, които живеят в района, но учат на други места – на пощенския си адрес.

Подобни статии

Top