„Танцуващият милионер“ изгуби вили и яхти (СНИМКИ И ВИДЕО)

Танцуващият милионер" изгуби вили и яхти (СНИМКИ И ВИДЕО)

Италианската банка BPM запорира имуществото

на звездата от Instagram, милионера Джанлука Ваки. През юли 2016 г. в социалните мрежи той доби популярност заради видео, на което танцува с приятелката си на борда на своята яхта, пише РИА Новости. Агенцията направи разследване какъв е бизнесът на италианеца, колко къщи има и какво може да му бъде взето.

Кой е Джанлука Ваки?

Джанлука е роден в богато семейство. Баща му е собственик на компанията за производство на опаковки и опаковъчно  оборудване Fin Vacchi. Джанлука заема длъжността член на съвета на директорите в тази компания и притежава 30% от акциите. Негови са също компанията SEA, която произвежда кемпери и каравани, а също част от акциите на компанията Eurotech и Toy Watch. Ваки има и свой бранд часовници  – GV.

Италианското списание Il Fatto Quotidiano оценя състоянието на италианеца за 1,1 милиарда евро.

Каква е собствеността му и с какво вече се е разделил Ваки?

В социалните мрежи Ваки публикува снимки, на които прекарва времето си на своите шикозни яхти, в големите си къщи и на модни партита. Джанлука притежава замък от 1781 година в град Кортина-Д’Ампецо в Италианските Алпи, къща в Болоня с галерия-музей, СПА-салон с турска баня и кабини за воден масаж.

На най-престижната улица в Милано — Монтенаполеоне — той също има къща, в стила на парижките сгради. В Сардиния, в Порто-Черво, се намира его двуетажната му вила с площ 1200 квадратни метра, заобиколена с два огромни басейна. Именно тук бяха заснети голяма част от неговите клипове, на които той танцува.

1 2 3

Подобни статии

Top