Танцьори и спортисти от Пловдив с благотворителна кампания за Коледа

„Топла супа за бездомни, гладни и болни хора“ е инициативата на клуба, която стартира от днес

За втора поредна година танцьори и спортисти от #PostArt & #PostalovTeam инициират благотворителна кампания по повод Коледните и Новогодишни празници под надслов „Wish… Do!“. Инициативата е „Топла супа за бездомни, гладни и болни хора“ в Пловдив.

„Тази година от PostalovTeam събираме хранителни продукти за пилешка супа, която нашите приятели от ресторант „Белите брези“ ще приготвят, а нашите членове на сдружение „ПостАрт танцов театър“ ще раздадат на хора в нужда. За целта молим всеки, който има желание и възможност да помогне в нашата инициатива да дари хранителни продукти по рецепта за супа“, призовават от клуба.

Всеки ден до 19 декември продуктите ще се приемат в залите на клуба в часовете по график след 18 ч. А те са в центъра, ж.к. „Тракия“, кв. „Кючук Париж“, Пловдивски Културен Институт за гр. Пловдив, както и в Раковски, Хисаря, Пазарджик и Житница.

Раздаването ще започне на 20 декември и ще продължи до 25 декември включително също по график в залата на клуба в кв. „Кючук Париж“, на ул. „Македония“ 2 – #ThePlaceKiuchukParis.

За информация и връзка с организаторите: 0883 307776.

Вижте още за кампанията:

Подобни статии

Top