Таня Петкова ще играе в Индонезия

Съпругата на Иван Петков ще играе при доскорошната си съотборничка Кремена Каменова

Още една основна състезателка на ВК Марица (Пловдив) премина в Индонезия, става въпрос за Таня Петкова, която ще се присъедини към доскорошната си съотборничка Кремена Каменова, която напусна в края на годината.

По наша информация в индонезийското първенството в последно време се изливат доста пари за волейбол и това го прави доста привлекателно. Амбициите са то да стане честа дистинация на европейските волейболистки.

Най-честите азиатски дистинации за европейските волейболистките са основно Япония и Южна Корея.

Таня Петкова ще бъде в Индонезия само за 2 месеца и половина, уточниха от пресслужбата на клуба.

Тази вечер съотборничките й от Марица приемат Берое в първи мач от пролетния полусезон на НВЛ при жените. Срещата е от 18:00 часа в залата на Пловдивския университет.

Жълто-сините са единственият отбор без загуба от началото на сезона в Националната волейболна лига дотук и водят в класирането с шест победи, 17 точки и само четири загубени гейма. Две победи ги делят от преследвачите в таблицата ЦСКА (София) и Левски (София).

Берое заема четвъртата позиция точно в средата на класирането с три победи и три загуби през първия полусезон. Двата отбора се срещнаха на 1 ноември в среща от първия кръг. Тогава момичетата на Иван Петков надиграха като гости тези на Страхил Балов с 3:0 (25:21, 25:15, 25:16).

Снимка: volleymaritza.bg

Подобни статии

Top