Търси се победител в конкурса за снимки „Живата история на Асеновград“

Инициативата е на Общински младежки съвет и Община Асеновград

Общинският младежки съвет – Асеновград и Община Асеновград организират конкурс за най-красива снимка. Темата е „Живата история на Асеновград“ и в него може да участва всеки, т.е. няма възрастови ограничения. Условието е снимката да бъде авторска.

Участниците могат да изпращат фотосите си на фейсбук страницата на Общински младежки съвет – Асеновград или на e-mail: obms.asenovgrad@gmail.com. Снимките ще бъдат разделени в 3 категории: снимка с телефон; снимка камера/фотоапарат; снимка с дрон. Всеки участник има право да изпрати до 8 броя.

Нямате право да снимате хора, освен ако нямате декларация, подписана от тях или техните родители (за непълнолетни лица), че дават съгласието си да бъдат снимани. Нямате право да качвате снимки, които не са Ваши! Носите пълна отговорност, ако снимката е открадната!„, посочват от Общинския младежки съвет.

Победителят ще бъде определен изцяло от оценката на публиката. Снимката, която успее да събере най-много харесвания, ще спечели и първото място в съответната категория. Фотографиите ще бъдат качени на фейсбук страницата на организацията, като всеки ще има право да гласува с like за тази, която най-много му харесва.

Наградният фонд е осигурен от община Асеновград. Победителите в 3-те категории ще получат по 50 лева. С грамота пък ще бъдат удостоени класиралите се на първите 3 места във всяка категория и снимките им ще бъдат публикувани на началната страница в интернет сайта на община Асеновград.

Краен срок за участие е 7 август.

Подобни статии

Top