Търсят кой да ремонтира улици за 1,5 милиона лева в Асеновград

500 хиляди лева ще бъдат вкарани в улични ремонти по селата

Обществена поръчка за ремонт на  30 улици в Асеновград и 9 населени места обяви община Асеновград. Пакетът от дейности е с прогнозна стойност 1, 5 милиона лева.

14 от обектите са в Асеновград и квартал Долни Воден.  Включените улици се нуждаят от основен ремонт и преасфалтиране.  Ще се извършва още демонтаж на бордюри и тротоарна настилка и регулиране на на уличните шахти.

Поръчката е за улиците „Захари Стоянов“, „Васил Петлешков“,“Искра“, „Гонда вода“ и улиците „Училищна и „Росица“. За ремонта са предвидени 183 хиляди лева без ДДС.

Още  260 хиляди лева бюджетни пари ще бъдат вложени в рехабилитацията на улиците „Асенова крепост”, „Цар Иван Шишман“  и  „Клокотница“.

За малко над  200 хиляди лева пък е поръчката за „Велико Търново“ и „Булаир” в Асеновград , както и на три обекта в Долни Воден- „Захария”,  „Къпина“ и улица „Бор”.

500 хиляди лева ще бъдат вкарани в улични ремонти по селата. Най-много улици ще бъдат асфалтирани в село Тополово. В поръчката са включени още обекти в селата Долнослав, Червен, Мулдава, Избеглии, Нови извор, Конуш, Боянци и село Бачково.

Поставено е условие всички дейности да бъдат изпълнени за 90 дни.  Конкурсът по откритата процедура е насрочен за 10 септември.

 

 

Подобни статии

Top