Търсят талантливите деца на Асеновград, събират предложения до днес

Голямото търсене на най-талантливите деца в Асеновград приключи!

Кампания по издирване на децата -таланти на Асеновград започна Общинският младежки съвет в града.

В продължение на цяла седмица под специално създаден пост на страницата на сдружението във Фейсбук жителите на града имаха възможност да докажат, че талантът на асеновградските деца не познава граници.

Те  номинираха свои близки, приятели и познати,а имената на десетки талантливи деца вече са сред големите надежди на Асеновград.

Идеята на младежите е да съберат на едно място и да поощрят за постиженията им възможно най-много малчугани, които са постигнали високи резултати в света на спорта, музиката, изкуството, науката, културата и други сфери.

Ние от „Общински младежки съвет-Асеновград“ винаги сме имали за цел да направим живота в Асеновград по-добър. Това сме правили с всичките си предишни инициативи, това продължаваме да правим и за напред! Ние сме млади хора и за нас е от огромно значение да се поощряват и да се награждават всички деца и младежи, които по един или друг начин са прославили името на нашия град.

Младежката инициатива няма състезателен характер. Всички деца, които имат заслуги за прославянето на името на града ще получат награда. Наградите засега остават изненада, а възрастови ограничения за предложенията няма.

С тази инициатива, ние от младежки общински съвет искаме да покажем нашата подкрепа към децата на Асеновград и да им покажем, че тяхните усилия се оценяват и ще бъдат възнаградени! Ние вярваме, че децата са едно по-добро бъдеще за нашия град!

Официално кампанията по голямото търсене на най-талантливите деца на Асеновград приключва днес, но платформата остава отворена за популяризиране на малките големи надежди на градът на Чая.

 

Подобни статии

Top