Тайсън Фюри оплю Кобрата и Джошуа: Това са двойка п..ки!

Дилиън Уайт пък нарече Кубрат Пулев зелка – половин човек, половин зеленчук

Тайсън Фюри оплю доста Антъни Джошуа и Кубрат Пулев в радиоинтервю. Цели трима от свръхтежката категория коментираха Кобрата.

„Ако трябва да бъда честен с вас Пулев и Джошуа са двойка п..ки. И двамата. Не знам дали мога да казвам п..ка по радиото, но вече го направих“, заяви Фюри по „Шоуто на Ак и Барак“ по Sirius XM.

„Просто този бой не ме интересува. Искам да гледам големи битки и за съжаление на Пулев той не е част от голямата сцена, освен ако не успее да пробие. Искам да гледам мен срещу Уайдър, мен срещу Джошуа и Джошуа срещу Уайлдър. Това е. Други няма. Останалите са само хора, които се опитват да пробият“, каза още шампионът на Световния боксов съвет.

„Той трябва да се бие с мен, а не с Пулев. Това е умрял мач. Пулев е някакъв мъртвец. Зеле. Половин зеленчук, половин човек. Той е прекалено стар. А не беше добър, когато бе в силата си“, каза Дилиън Уайт. Той е междинен шампион на Световния боксов съвет и претендент за титлата на Фюри.

Единствено Дионтей Уайлдър похвали българина:

„Той е смел и силен боскьор. Не съм го гледал много, защото просто няма толкова мачове. От това което видях, той имше много добри боеве, като например срещу Кличко. Мисля, че има силна воля и много силна психика“, заяви Уайлдър пред ESPN. Той загуби титлата си от Фюри и сега очаква трети мач с британеца.

Подобни статии

Top