Театър „Сълза и смях“ на 110 години, гостува с премиера в Пловдив

„Джакпот“ е комедия, която се поставя за първи път

Комедия „Джакпот“ на Сдружение „ТЕАТЪР СЪЛЗА И СМЯХ – 2009“ гостува в Дома на културата „Борис Христов“. Постановката е посветена на 110 години от създаването на Театър „Сълза и смях“ и се поставя за първи път.

Автор и постановчик е Андрей Калудов, сценографията е на Петър Митев, участват Параскева Джукелова, Гергана Стоянова, Петър Райжеков, Пьотр Кшемински, Васил Драганов, Радина Алексиева, Мартин Димов.

Какво да очакват пловдивчани:

„Всеки се стреми към голямата изява, парите и уважението, надмощието над другите. А най-прекият път към големия успех е да удариш джакпота. С тази мисъл в луксозното казино са се събрали шест души, всеки със своя съдба, свой проблем и с една цел – да спечелят. Ситуацията, обаче, се оказва повече от странна. Там, където има много пари, където се очаква голям успех, нещата никога не вървят гладко. Така е и с мрачния бизнесмен и неговия син, с елегантната и добродушна актриса, с момичето, което никога не е срещало любовта, странния композитор с дебели като кебапчета пръсти и най-важното – един неизвестен непознат. Игралните апарати се въртят, комбинациите се редуват, но кой знае защо голямата печалба се бави. Редят се и неочакваните и дори тайнствени ситуации. Смешното и драматичното се смесват, така, както е и в живота ни. Разкритията за всеки един от героите са неочаквани, дори шокиращи. А най-изненадваща е постигнатата в края на действието цел – падналият се джакпот.“

Началото е в 19 часа.

Подобни статии

Top