Теглят жребия за новия сезон във вторник в 14:00 часа

В Амфитеатралната зала на Национална футболна база ще има само по 1 представител на клуб, видеооператори и фоторепортери

Жребият за сезон 2020/2021 година в Първа и във Втора лига ще се тегли утре в Национална футболна база „Бояна“, съобщиха от Българския футболен съюз.

Срещата на представителите на клубовете, представителите на медиите и последващият жребий за новия сезон в Първа професионална лига и Втора професионална лига ще бъде изтеглен утре, 14 юли, в Амфитеатралната зала на Национална футболна база. Церемонията ще стартира в 14:00 часа с жребия за ППЛ, а в 14:30 часа ще бъде изтеглен и този за ВПЛ.

С оглед спазването на противоепидемичните мерки, продиктувани от пандемията от COVID-19, и осигуряването на максимална сигурност на присъстващите, по време на жребия за ППЛ в залата ще бъде допускан само по един представител на клуб от ППЛ, аналогична ще бъде процедурата и при тегленето на жребия за ВПЛ.

По същите причини и в съответствие с противоепидемичните предписания на здравните власти, по време на цялата церемония в залата ще бъдат допуснати само видеооператори и фоторепортери. Останалите представители на медиите ще имат възможност да зададат своите въпроси към участниците в жребия след неговия край на откритите пространства в Национална футболна база „Бояна“.

Подобни статии

Top