Тервел направи щастливи децата на Пловдив (СНИМКИ И ВИДЕО)

Дешон Уебстър пристига в България в неделя следобед

Боксьорите, които ще участват в боксовата гала-вечер в Колодрума на 14-и декември, се включиха в уникална благотворителна инициатива. Тя постави началото на присъствието на Тервел Пулев на пловдивска земя точно седмица преди големия му сблъсък срещу американеца Дешон Уебстър за межуднародната титла в полутежка категория, версия Световна боксова асоциация (WBA).

Американецът каца на Терминал 2 на Летище София в 13:50 часа в неделя с полет от Лондон, съобщиха организаторите.

Последният българин – носител на олимпийски медал в историята на летните игри и организаторите на чаканата с интерес боксова гала подадоха ръка към всички деца в Пловдив.

Събитието под надслов „Ден на малките шампиони с Тервел Пулев“ се проведе днес на Бунарджика.

Точно в 11:00 часа, на новооткритата детска площадка до фонтаните с бялата мечка на Бунарджика, Тервел Пулев посрещна най-смелите и най-жадните да се докоснат до него и до магията на спорта малчугани и техните родители за съвместна тренировка.

Всяко момченце и момиченце, което се престраши да тренира с по-малкия от братя Пулеви и поиска да научи от него А-то и Б-то на боксовата азбука, получи незабравими емоции и шанс да се снима и да вземе автограф от Тервел и неговите приятели.

Снимки и видео: marica.bg

Подобни статии

Top