Тервел Пулев и Дешон Уебстър с открита тренировка в четвъртък

На специалния ринг в МОЛ Пловдив Плаза ще се качат и останалите участници в боксовата гала-вечер, кантарът е в петък

Всички звезди от боксовата гала-вечер, която ще се проведе на 14 декември в зала „Колодрума“ в Пловдив, ще направят открита тренировка в четвъртък в МОЛ Пловдив Плаза от 18:00 часа. Това съобщиха от пресцентъра на търговския център. Специално за демонстрацията в централния атриум на търговския обект ще бъде изграден боксов ринг, на който освен Тервел Пулев и Дешон Уебстър ще излязат още румънецът Богдан Дину, Игор Шевадзуцкий и Павло Кроленко от Украйна, Патрик Майлата от Нова Зеландия, Спас Генов, легендата Константин Семерджиев, известен като Коко Тайсъна.

Любителите на този спорт от Пловдив ще могат да видят и младия си съгражданин Пенчо Цветков, възпитаник на Димитър Добрев – Мутата, както и чаровната българка Джоана Нуамеруе, която освен като професионален боксьор се изявява и като каскадьорка, дубльорка, модел и актриса.

Двубоят с Уебстър е под номер 15 за Тервел Пулев като професионален боксьор. Очакванията сочат това да бъде най-тежкото препятствие пред българина, който досега няма загуба. По време на мача в Пловдив участие ще има и Кубрат Пулев, който ще бъде секундант на своя брат.

Ден по-късно, на 13 декември, от 16:00 часа, отново в МОЛ-а ще се проведе и кантарът преди боксовата среща между Тервел Пулев и Дешон Уебстър.

Подобни статии

Top