Тервел Пулев извърли босненец от ринга (ВИДЕО)

Тервел нокаутира още във втория рунд Дражен Женянин пред погледа на брат си Кубрат Пулев

Тервел Пулев постигна четвърта победа като професионалист, като нокаутира още във втория рунд босненеца Дражен Жанянин. Домакин на битката в полутежка категория на бронзовия медалист от Олимпиадата в Лондон  беше зала „Вернер-Зеелбиндер-Шпортпарк“ в Берлин.

В ъгъла си българският бокьор беше подкрепян от брат си Кубрат Пулев. Той дори излъчи на живо във Фейсбук срещата, а след нея се снима с босненеца и написа под снимката: „Победата е изключително ценна за нас, но по-важното е, че момчето е здраво“.

Първоначално Тервел трябваше да се изправи срещу чеха Владимир Резничек, но преди 10 дни стана ясно, че негов съперник ще е 28-годишният Жанянин, който в кариерата си е излизал срещу звездата Дерек Чисора.

За Тервел това беше четвърти мач при професионалистите. Той дебютира в края на миналата година с победа с технически нокаут срещу Томислав Рудан в „Арена Армеец“. На 8 април Пулев нокаутира в първия рунд Рамази Гогичашвили (Груз) в Берлин, а 20 дни по-късно би с технически нокаут в третия рунд Якуб Войчик (Пол) в „Арена Армеец“.

Въпреки очакванията, че Жанянин може да окаже сериозна съпротива, мачът продължи само няколко минути. Пулев засипа с удари босненеца в първия рунд, а във втория буквално го изхвърли от ринга и той падна през въжетата.

Снимки: Фейсбук/Кубрат Пулев

Подобни статии

Top