Тервел Пулев: Като в детската градина – да се иска лиценз за една целувка! (ВИДЕО)

Боксьорът ни се надява скоро да свали гипса и да се възстанови бързо

Тервел Пулев не коментира с желание случая със съдебния иск срещу брат му Кубрат от журналистката Джени Суши. След мача си с Богдан Дину през уикенда Кобрата я целуна, докато тя му правеше интервю и сега заради този случай си има неприятности в САЩ.

Атлетическата комисия на щата Калифорния прекрати лиценза му на територията си, а се очаква на 14 май той да се яви за изслушване. Според Тервел, това му изглежда малко като в детската градина – да се иска спортен лиценз за една целувка.

„Не съм тук да коментирам някакви журналистки. На мен ми е безразлично, че ме питате за нея. Не знам за никаква журналистка и какви са ѝ намеренията. Не трябва да падаме на нейното ниво, явно целта ѝ е да попадне в емисиите. Оттам-нататък нямам коментар. Тя твърди нещо, нека да го докаже“, заяви по-малкият брат Пулев за предаването „Здравей, България“ по NOVA.

„Някой някого е целунал и да му отнемат лиценза. Това малко ми звучи като в детската градина. Питайте Кубрат дали това ще се отрази на кариерата му. Кое да обсъждаме с него? Утре 20 такива желаещи ще заведат такива дела да упрекват Кубрат, с тях ли да се занимаваме? Не мога да коментирам някой, който си е наумил да си направи нещо.“

„Нека свърши с иск за много пари, нека стане факт и ще го коментираме. Постфактум ще говорим, нека коментираме реалните факти. Не се занимавайте с жълти новини, не занимавайте аудиторията с жълти неща. Нека има нещо и ще коментираме“, заяви Тервел.

Той коментира и своя мач с американеца Мич Уилямс, след който счупи ръката си, но в крайна сметка достигна до победата.

„Стана ясно веднага след мача, че ръката ми е счупена, имаше оток, болеше ме цяла нощ. Вече се чувствам много по-добре. Случвало се е и преди да си счупя ръка, не е нещо ново за мен, не е болка за умиране, ще се възстановя бързо. Явно не попречи травмата, при това с разлика, да биеш американец в Щатите е силно.“

„Следва възстановяване, смятам да махна по-рано гипса, но ще се консултирам с доктора и ще преценим“, заяви още по-малкият брат Пулев.

Подобни статии

Top