Тервел Пулев се завръща през лятото

Следващият мач на Тервел няма да бъде нито в България, нито в Африка

Тервел Пулев (16-0) се подготвя за своя втори мач през тази година. Интернационалният шампион на WBA в полутежка категория очаква да се завърне на ринга през лятото, като най-вероятно двубоят му няма да бъде в България, но едва ли ще се проведе и в Африка, каквато информация имаше по-рано.

Както е известно, Тево нокаутира в 9-ия рунд Викапита Мероро (29-10) на галавечер в Танзания. Мачът се проведе на 29 януари и предизвика сериозен интерес у местното население. Визитата на братя Пулеви пък стана нещо като инжекция за българския туризъм в страната и остров Занзибар.

“Тренирам, намирам се в много добра форма. Очаквам датата на следващия си мач. Скоро трябва да е, най-вероятно през лятото, но все още няма официално нищо. Едва ли ще е в България, предвид ситуацията тук, но ще видим. Все още не мога да кажа къде и кога, но предстои в най-скоро време”, коментира ситуацията бронзовият олимпийски медалист от Лондон 2012, цитиран от “Тема Спорт”.

Той се надява да проведе поне още два мача до края на годината и в началото на следващата да може да атакува световен пояс.

Подобни статии

Top