Тервел Пулев вече е в Чикаго

Треньорът Борислав Бояджиев, който имаше рожден ден вчера, го вкара от летището директно във фитнеса

Българският професионален боксьор Тервел Пулев и треньорът му Борислав Бояджиев са вече в Чикаго. Двамата бяха посрещнати от техния приятел и бивш съотборник в НСА и националния отбор Светлозар Радев. Междувременно от Тексас пристигна и боксовия мениджър Ивайло Гоцев.

Тервел Пулев беше посрещнат радушно в Чикаго от бившия си съотборник Светлозар Радев.

По малкия от братята Пулеви ще се бие с американеца Армандо Анкона този петък (8 юни) от 7 часа вечерта чикагско време в сърцето на българската общност, в зала Allstate Arena в Rosemont, IL.

От летището Тервел влезе веднага във фитнеса за първа кондиционна тренировка.

Припомняме ви, че в рамките на три месеца Тервел е за втори път в Чикаго. В дебюта си на американска земя, на връх националния празник 3-и март, Тервел зарадва българските имигранти с убедителна победа над Скот Фютрел.

До този момент съперникът на българина Армандо Анкона има осем победи, седем загуби и два равни двубоя на професионалния ринг. Като загубите му са в началото на кариерата. В последните си четири мача има четири победи. Очаква се роденият в Кълъмбъс, Охайо боксьор да бъде по-тежък на кантара от българина.

Тервел и треньорът Боби Бояджиев са приели мача въпреки, че Армандо Анкона е доста по-тежък. Като думите на Бояджиев са били: “Не се притеснявам, но не го подценявам”.

Вчера Бояджиев имаше и рожден ден. Ето какво му пожела Тервел Пулев:

Любителите на бойните спортове могат да закупят билети за събитието Hitz Boxing на сайта arenarosemont.com или на място на адрес: 6920 Mannheim Road Rosemont, IL 60018. Цените варират от $73 до $134, взависимост от мястото в залата.

Снимки: chicago.bg

Подобни статии

Top