Тестваха служителите на полицията в Панагюрище, всички са отрицателни за COVID – 19

Карантинираните служители от сектор „Български документи за самоличност“ от Пазарджик са в добро общо състояние

Всички 24 проби на служители от полицейското управление в Панагюрище, взети от екип на Медицинския институт на МВР са отрицателни, това съобщиха от пресцентъра на полицията в Пазарджик. В тази връзка от понеделник звеното „Български документи за самоличност“ в управлениеto на средногорския град ще бъде отворено за работа с граждани.

Цялата сграда на ОДМВР – Пазарджик, на Районните управления в Пазарджик и Панагюрище, на сектор „Пътна полиция“ и всички места за обслужване на граждани са дезинфекцирани съгласно изискванията за превенция на заразните заболявания. Макар и с намален състав сектор „Български документи за самоличност“ и група „Миграция“ в Пазарджик работят и обслужват граждани при подаване на заявления издаване набългарски лични документи и връчване на вече изработените. Това става при стриктно спазване на необходимите изисквания за пропускателен режим, носене на предпазни маски вътре в помещението и използване на дезинфектанти.

Карантинираните служители от сектор БДС от Пазарджик са в добро общо състояние, с тях поддържат контакт и се наблюдават от представител на Медицинската служба при областната дирекция и личните им лекари. Ръководството на ОДМВР – Пазарджик е в постоянна връзка с ръководството на вътрешното министерство, с представители на Медицинския институт на МВР и Регионалната здравна инспекция.

Подобни статии

Top