Тежка сватба сроди два известни станимашки рода, след 13 години заедно Айлин и Борис си казаха „ДА“

Красивата Айлин вече ще носи фамилията на съпруга си Борис Шуманов

Тежка сватба вдигнаха на прекрасните си деца известният лекар, дългогодишен лидер на СДС и бивш кмет на Асеновград д-р Светозар Шуманов и Мюмюн Алиджик- бивш общински съветник и три мандата заместник-кмет на общината.

Красивата Айлин вече ще носи фамилията на съпруга си Борис Шуманов, наследници на двата известни местни рода. Със сигурност сватбата на младото семейство може да се нареди сред най-бляскавите светски сватби в града за последните години.

За своето тържество булката и женихът избраха Гранд Хотел Пловдив. Чаровната Айлин блестеше в рокля, тип принцеса, гарнирана с фантастичен кралски воал, дело на любимия дизайнер на булките  Стоян Радичев. Младоженецът допълваше визията на ослепителната си половинка с класически костюм в черно-бяло.

Пищна украса и специално осветление посрещнаха гостите в сватбената зала. Освен приятели на младото семейство, присъстваха популярни лица от политиката и местния  бизнес.

Песента за първия семеен танц влюбените избраха да бъде под звуците на виола. Изискани ястия бяха съчетани със специална селекция от напитки. А сватбената торта е истинско произведение на изкуството.

Айлин и Борис са заедно вече 13 години. През 2017 двамата се сгодиха, но едва сега избраха да официализират връзката си с брак.

Подобни статии

Top