Тежка верижна катастрофа на пътя Пловдив-Пазарджик (СНИМКИ) - DC news

Тежка верижна катастрофа на пътя Пловдив-Пазарджик (СНИМКИ)

Двама души са ранени, откарани са в болница

Тежка верижна катастрофа между четири автомобила е станала на пътя Пловдив-Пазарджик в района базата на ПИМК. При пътния инцидент са ранени двама мъже от микробус с пловдивска регистрация.

Инцидентът е станал в 7.45 ч. тази сутрин. Ударили са се микробус и три леки автомобила – „Тойота“, „Хюндай“ и „Хонда“. На място са изпратени екипи на РУ-Труд, пожарната и Спешна помощ.

По първоначални данни тойотата е предприела изпреварване и е се е блъснала странично в лек автомобил „Хонда“. След това тойотата се е завъртяла и се е забила челно в бус. Шофьорът на четвъртия автомобил късно е видял, че пред него има ударили са се коли, и не е успял да спре, най-вероятно и заради малка дистанция.

При удара са ранени шофьорът на буса и негов спътник – като двамата са на 65 и 62-годишна възраст. По данни на полицията единият се е оплакал от болки в корема, а другият вероятно е с фрактури в тазовата област.  Двамата са  транспортирани до болница, уточниха от пловдивската полиция.

Движението в района не е затворено и се регулира от екипи на Пътна полиция. Шофирайте внимателно в пътния участък, колоната  от автомобили е огромна!

Снимки: I see you KAT Пловдив
Top