Тези 6 зодии обожават отворените връзки

Какво представлява отворената връзка? Двойките често са любопитни за това неангажиращо партньорство. Докато все повече хора имат отворени взаимоотношения, това е голяма стъпка да се премине от моногамията към нещо по-отворено и гъвкаво.

Но изненадващо твоят хороскоп може да ти помогне да решиш дали отворената връзка е нещо, което искаш да следваш, тъй като някои зодиакални знаци са по-подходящи за този вид начин на живот. И ти имаш астрологията, на която да благодариш за това.

Хората, които са много независими, свободни с начина, по който живеят живота си и имат нужда от постоянна нова стимулация, могат да открият, че именно това е нещото, от което се нуждаят.

Има много плюсове на това да си в отворена връзка. Може да подобри сексуалния ти живот и да ти позволи да изпиташ неща, които може да не си изпитвал досега. Но трябва да имаш предвид, че не само ти може да си позволяваш да правиш секс с други хора, но и партньора ти има тази привилегия.

Трябва да имаш определени личностни характеристики, за да проработи. Твоя зодиакален знак ли е този, който е свръх ревнив? Ако е така, това споразумение може да не работи за теб. Ето тук са зодиакалните знаци, които биха се справили доста добре с отворените взаимоотношения.

1. БЛИЗНАЦИ (21 май – 20 юни)

Едно от нещата, от които се нуждаеш за успешна отворена връзка, са фантастичните комуникативни умения – и ги притежаваш. Няма да имаш никакъв проблем да бъдеш честен и ясен с партньора си, за това какво е добре и какво не. Можеш да изразяваш чувствата си директно и да не играеш емоционални игри.

Отворените взаимоотношения могат да помогнат на твоята връзка да процъфти; ще останеш стимулиран и зареден. Ако се отегчиш, можеш лесно да превключиш нещата.

2. СТРЕЛЕЦ (22 ноември – 21 декември)

Ти си добър в социалните ситуации и се радваш на нови преживявания, така че откритите взаимоотношения може да са точно това, от което се нуждаеш. Не обичаш чувството, че си обвързан; обичаш да разпростираш крилата си и да изпиташ всичко, което можеш.

Не се радваш на неща, които са статични и предсказуеми. Обикновено ти си много добър в комуникациите и ще бъдеш откровен с партньора си. Да имаш отворени взаимоотношения може да направи бракът и ангажираността ти по-привлекателни за теб самият.

3. ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)

1 2

Подобни статии

Top