„The Sun“: Григор Димитров струва 8 млн. долара

Британското издание разказва за кариерата и за бившите гаджета на българския тенисист

Британското издание „Сън“ оцени най-добрия български тенисист Григор Димитров на 8 милиона долара. Цифрата се споменава в текст, в който най-популярният вестник на Острова разказва за бившите гаджета на Димитров.

Заради многобройните си рекламни договори Григор много често попада в класацията на сп. „Форбс“ за спортистите с най-големи доходи. Само от награден фонд според официалната статистика нашият тенисист е спечелил 16 364 091 долара (от мачове поединично и на двойки), а само от началото на този сезон – 441 722 долара.

Григор е в Париж и снощи мачът му със Стан Вавринка в третия кръг на „Ролан Гарос“ бе прекъснат за днес при резултат 2:0 в полза на швейцареца. Те вече направиха Голям шлем помежду си, като са се срещали на всички турнири от веригата.

На въпрос как смята да продължи работата си с Андре Агаси, бившият шампион от финалите на АТП отговори, че поддържа връзка всеки ден с американската легенда.

„Не правим дългосрочни планове. Опитваме се да си подредим програмата по възможно най-добрия начин. В момента отборът ни работи успешно. Говорим си всеки ден.

Обсъждаме нещата, свързани с тениса, всичко, което е свързано с нашите цели. Вече започнахме по страхотен начин. Имам голям късмет, че той е край мен, и разговорите ни са най-малкото нещо, което можем да правим.

Мисля, че в близко бъдеще ще сме заедно няколко седмици и ще направим някаква програма, която да ни позволи да прекарваме повече време един с друг.

След турнирите в Европа аз заминавам за САЩ. Там ще е по-лесно да се срещаме често. За момента се опитваме да се възползваме максимално от времето, когато сме заедно“, обясни Димитров.

Иначе „Сън“ разказва за тежката връзка на Гришо с Никол Шерцингер, която е сложна, защото двамата са твърде често на хиляди километри един от друг. Изданието разкрива, че двамата не са се виждали вече повече от 2 месеца и задава въпроса – „Още ли са заедно Григор Димитров и Никол Шерцингер“.

Има и кратка ретроспекция за връзките на Гришо със Серина Уилямс и Мария Шарапова.

Снимки: Getty Images

Подобни статии

Top