Тити отвърна на удара: Левски ще вземе Купата, качен на локомотив!

Психоложката на Локо обаче предрече победа на „черно-белите“

Баскетболният треньор Тити Папазов отговори на собственика на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски, който се изказа в свой стил относно предстоящия сблъсък между двата отбора за Купата на България.

„Уважения към г-н Крушарски, с който сме приятели, за разлика от много хора, които за получавали от Левски, той даде. Закупи 106 колекционерски билета“, обяви Тити.

„Не искам да изпадам в подробности около играчите, защото нито аз, нито г-н Крушарски разбираме от тези неща“, допълни Тити пред „Меридиан Мач“.

„Най-важното обаче е друго. Клубът и феновете показаха, че могат да превърнат марката в капитал, да бъде печеливш и неминуемо скоро ще дойдат спонсорите. Скоро Наско Сираков ще разкрие своите виждания за управлението. Вярвам, че ще убеди всички да го последват.“

Босът на Локомотив бе категоричен, че клубът няма да даде Купата и „сините“ трябва да си стоян на гара „Подуяне“, като попита дали Тити дали го е блъскал локомотив.

Тити отговори подобаващо на коментара:

„Уважавам го, но нека знае – Левски ще стигне до Купата, качен на локомотив.“

„Не сме работили скоро с Локомотив, но сме емоционално ангажирани към този отбор. Вярваме, че момчетата отново ще направят силен мач“, заяви пред „Меридиан Мач“ психоложката Лилия Стефанова, която заедно с колежката си Кети Вандова удариха сериозно рамо на „черно-белите“ преди историческия финал за Купата на България срещу Ботев (Пловдив) преди година, спечелен с 1:0.

„Пожелаваме им успех. Чисто като спортни качества не смятаме, че изостават с нещо от Левски“, каза още Стефанова. Тя споделя, че е била много търсена заедно с колежката си от футболисти и спортисти по време на извънредното положение.

„Нямахме свободен час, защото доста се оплакваха, че имат проблеми. Спортистите просто не са имали такива проблеми за решаване в миналото“, завърши блондинката.

Подобни статии

Top