Тити Папазов получава акциите на Левски! (ВИДЕО)

Васил Божков ги праща следващата седмица по DHL

Васил Божков окончателно е взел решение да се раздели с акциите на ПФК Левски и другата седмица ще ги прати в България.

„Искам да кажа едно огромно благодаря на г-н Васил Божков, който даде възможност да бъде спасен Левски. Той ми заяви в разговор днес, че ще прати другата седмица акциите в София с DHL. Огромно благодаря на г-н Божков, който доказа, че обича Левски“, заяви Тити Папазов пред sportal.bg, а пред bTV допълни:

„Голямата новина от днес е, че г-н Божков и г-н Попов няма да фалират Левски. Това означава, че ще бъдат изпратени акциите и няма по никакъв начин да възпрепятстват оцеляването на клуба!

Акциите ще бъдат в мен, а сега първо ще се наспя. Чух, че Павел Колев каза, че нямат повече лостове. В последните два месеца имаше един-единствен лост и това бях аз, който вярваше в тази кауза, бореше се за тази кауза и почти сам извървя пътя. Аз съм този, който е правил винаги екипи“, посочи треньорът на баскетболния Левски Лукойл, който бе гост в предаването „120 минути“.

„Имам самочувствието на човека, не мога да кажа с най-значимите успехи, но с най-продължителното участие в управлението на българския спорт. Искам да благодаря на хората, които в седмицата от 28 април се събрахме и заедно извадихме кестените от огъня“, допълни Тити.

Както е известно, срещу Васил Божков има повдигнати 11 обвинения от прокуратурата и понастоящем той се укрива от правосъдието в Дубай.

Подобни статии

Top