Тити Папазов празнува Купата заедно с Локо (СНИМКИ)

Акционерът в Левски в компанията на Христо Крушарски и Чавдар Цветков

Вторият най-голям акционер в ПФК  Левски Тити Папазов се включи в празненствата в лагера на Локомотив (Пловдив) след спечелената Купа на България.

„Смърфовете“ надвиха ЦСКА с 5:3 след изпълнения на дузпи, след като в редовното време и продълженията не успяха да си отбележат голове и така пловдивчани защитиха трофея си от миналата година.

Въпреки че именно Локо отстрани Левски от турнира на полуфиналите, Тити Папазов очевидно е бил за пловдивчани, имайки предвид, че другият отбор бе вечния враг на „сините“, а и отношенията между баскетболния специалист и собственика на „черно-белите“ Христо Крушарски са отлични.

Припомняме, че наскоро бизнесменът закупи сериозно количество колекционерски билети на Левски, които бяха част от кампанията на клуба за справянето с финансовите затруднения.

Двамата обаче имаха приятелска закачка преди полуфиналите. Крушарски попитя Тити дали го е блъскал локомотив, а след като отстраниха „сините“ се пошегува, че ги е „качил на самолетоносача“.

След победата над ЦСКА на финала Тити се снима по време на празненствата заедно с Христо Крушарски и Чавдар Цветков.

Друг „болен левскар“ – Вили Вуцов, също изрази радостта си от триумфа на Локо над вечния враг ЦСКА с нов и красноречив танц пред телевизора.

Подобни статии

Top