ТК Локомотив отваря вратите си за украинци - DC news

ТК Локомотив отваря вратите си за украинци

Дора Рангелова призова пловдивчани да помагат с каквото могат на бягащите от войната, треньорът на Мико също е на разположение

ТК Локомотив (Пловдив) се включва в инициативата на федерацията за предоставяне на безплатни часове за тренировки на украински тенисисти, които са избягали от войната. Пловдивчани са готови да настанят на преференциални цени крайно нуждаещите се в хогел до комплекса.

„Готови сме на драго сърце да им помогнем, стига да има желаещи. Отваряме вратите си за всички, те са предимно деца. Призовавам и пловдивчани да помогнат всеки с каквото може – има достатъчно изградени пунктове и на БЧК, и на Общината“, заяви за Радио Пловдив спортният директор на клуба Дора Рангелова.

Личният треньор на първата ни ракета за Купа „Дейвис“ Димитър Кузманов – Мико пък ще бъде на разположение на състезателите.

„Като част от УС на БФТ заедно с моите колеги и клубовете членки на федерацията решихме да подадем ръка на нашите приятели и колеги от Украйна, като за целта федерацията ще помогне с предоствянето на условия за подготовка на украинските състезатели. Моят личен кондиционен треньор, който подготвя мъжкия и женския национален отбор, също ще бъде на разположение на състезателите!

Моят роден клуб Локомотив (Пловдив), в който също съм член, ще предостави безплатни кортове и ще съдейства за преференциални цени за настаняване в хотел до комплекса!

Във Варна вече се очаква да пристигне европейският шампион до 18 години“, съобщи Димитър Кузманов, който отскоро е час от УС на БФ Тенис.

Подобни статии

Top