Тодор Неделев е Футболист №1 на 1-ви и 2-ри кръг (ВИДЕО)

Звездата на Ботев (Пловдив) каза добри думи за треньора Желко Петрович и си пожела победа над Левски

„Искам да благодаря на моите съотборници, защото без тях нямаше да спечеля тези награди. Надявам се занапред отново да се виждаме за подобни поводи”, заяви Тодор Неделев, който беше избран за играч № 1 на първите два кръга в елита в анкетата на „Пресклуб България”.

„От много време Ботев няма победа над Левски на „Герена” ще бъде трудно, но сме се подготвили. Надяваме се да вземем максимума, трите точки срещу Левски. Не мисля, че в Левски ще са паднали духом след двубоя с АЕК. Доколкото познавам треньора им, ще ги мотивира да се представят най-добре пред своята публика”, сподели Неделев.

„Нашият треньор за мен е много добър, има много различни виждания от предния. Всичко в съблекалнята е супер, изпълняваме онова, което изисква от нас. Според мен е уникален човек и се надявам да постигнем успехи с него, дано да се задържи по-дълго на поста”, пожела си звездата на Ботев.

„Сезонът започна добре за мен, надявам се да продължа в същия ритъм, надявам се да помогна много и на националния отбор. Знаете, че тези три отбора са най-добрите в България (Лудогорец, Левски и ЦСКА). Всяка година правим всичко възможно да сме по-напред в класирането, дай боже да влезем в тройката, но накрая на сезона ще се види, ние даваме всичко от себе си”, добави нападателят.

„Конкретни оферти нямаше, нищо черно на бяло. Имам действащ договор с Ботев и затова съм в Ботев. Надявам се отново да достигнем финала за Купата на България и този път да го спечелим”, каза още Тодор Неделев.

Източник: sportal.bg

Подобни статии

Top