Тодор Неделев е халф №1 на втория кръг (ВИДЕО)

Звездата на Ботев направи хеттрик срещу Дунав, на трето място е капитанът на Локо Димитър Илиев, който вкара 2 гола на Славия

Героят на Ботев (Пловдив) от втория кръг в мача с Дунав Тодор Неделев съвсем очаквано е най-добрият сред халфовете в този рунд, обявиха в предаването „Героите на кръга“ по DIEMA SPORT. Той реализира хеттрик в мрежата на русенци, а също така се отличи и с едно успешно центриране и 38 точни паса.

Така с общ индекс 14.86 той стана най-добрият полузащитник на изминалия кръг. По този начин изпревари с огромна разлика втория Родриго от Черно море, чийто индекс е 11.03. Той се отличи с два гола, една асистенция, едно успешно центриране, 21 паса и едно единоборство в този мач, но не успя да задмине Неделев.

Трети остана Димитър Илиев от Локомотив (Пловдив) с индекс от 8.41, като и той се отличи с два гола срещу Славия, а освен това имаше 20 точни паса и 1 успешно единоборство. Топ 5 се допълва от Давиде Мариани от Левски с индекс 7.50, както и Симеон Мечев от Ботев Враца с индекс от 6.88.

Подобни статии

Top