Тодор Неделев е спазарен за ЦСКА

Стивън Петков може да заиграе в Португалия

Тодор Неделев вече е съвсем близо до ЦСКА, пише novsport. Голямата звезда на Първа лига е приел условията, предложени му от Гриша Ганчев. Пловдивчанинът е напълно съгласен със заплатата и бонусите, които може да вземе на „Армията“. Оттук нататък „топката е в полето на ЦСКА“.

Ръководството на 31-кратния шампион на България трябва да постигне съгласие с Ботев и немския Майнц 05, за да може трансферът да стане факт. Очаква се в първите дни след Нова година да има развитие по въпроса. При всички положения, мнението на шефовете на ЦСКА е, че Тошко Неделев трябва да стане играч на клуба до началото на зимната подготовка на 8 януари.

Още една от звездите на Ботев може да напусне клуба в посока Португалия. Стивън Петков отказва да поднови изтичащия си през лятото договор с “жълто-черните” и от Нова година може да води преговори с други клубове. Затова от Ботев ще се опитат да вземат някаква трансферна сума за играча.

Мениджърът му Генади Вучков вече е в контакт с португалски клуб, който е искал Петков още преди година. През първия полусезон Петков изигра 18 мача за Ботев, като се превърна в основен нападател.

Ако се стигне до трансфер, то Ботев ще се опита да привлече в редиците си голмайстора на Царско село Георги Минчев.

Подобни статии

Top