Тодор Неделев и Ивелин Попов като Гари Невил и Пол Скоулс (СНИМКИ)

Победа над Норвегия утре ще утвърди България като лидер в групата

Капитанът на националния ни отбор Ивелин Попов и звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев бяха сравнени с легендите на Манчестър Юнайтед Гари Невил и Пол Скоулс заради техни еднакви снимки.

На българската Попето целува Тошко веднага след победния му гол за 2:1 срещу Кипър в събота вечер. Същата целувка правят по време на мач в английската Висша лига и двете легенди на Червените дяволи.

В същото време селекционерът на България Петър Хубчев готви промени в състава за утрешното решително гостуване на Норвегия от Лигата на нациите. В събота вечер трикольорите обърнаха Кипър за 2:1 и са лидери в групата с пълен актив от 9 точки. Скандинавците са с 3 по-малко и ако спечелим утре вечер в Осло, интригата за първото място пада.

С оглед по-здравите физически норвежци почти сигурно в центъра на защитата ще започне Божиков или Божидар Чорбаджийски вместо Антон Недялков, който ще действа отляво. Възможни са рокади и в предни позиции.

Хубчев е въвел казармен ред в националния отбор. По време на обяда и вечерята играчите са без телефоните си, а през останалото време са длъжни да спазват стриктен режим.

Подобни статии

Top