Тодор Неделев на 30! (ВИДЕО) - DC news

Тодор Неделев на 30! (ВИДЕО)

Само преди дни „жълто-черният“ магьосник получи най-хубавия си подарък – завръщане на терена

Днес капитанът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев навършва 30 години. Само преди дни „жълто-черният“ магьосник получи най-хубавия подарък за рождения си ден – завръщане на игралното поле.

Тодор Неделев е име, което всеки ботевист изрича с гордост. Още с първите си изяви с екипа на най-стария футболен клуб в България, Тошко загатна за огромния потенциал, с който разполага.

Десетки голове, още толкова асистенции и хиляди магически отигравания, вдигащи на крака „жълто-черната“ публика. Верен до край на любимия си клуб, отказал редица предложения от родни и чужди тимове, Неделев избра да брани емблемата на Ботев.

В съзнанието на пловдивчани Тошко Неделев се асоциира с красотата на гола от центъра, вярата в завръщането на „Колежа“ и борбата за свещената „жълто-черна“ емблема.

Случилото се през лятото на 2022 година за пореден път показа любовта на Неделев към „жълто-черния“ клуб и най-великата игра. Въпреки тежката травма и всички трудности след нея, нито за миг Тошко не помисли да остави любовта на своя живот – Ботев (Пловдив).

„Всички в „жълто-черния“ Кклуб пожелаваме на Тодор Неделев крепко здраве и безброй положителни емоции с Ботев. През настоящата година се надяваме момчето с номер 8 да се завърне в своя дом – „Колежа“, където с магическите си докосвания и отигравания да радва хиляди пловдивчани!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ТОШЕ! ЗАВИНАГИ БОТЕВИСТ!“

Подобни статии

Top