Тодор Неделев не бърза с Трабзонспор, чака още оферти

Ботев преговаря с Шльонск за Даниел Кайзер и с Монтана за Атанас Илиев, призна прокуристът Асен Караславов

Прокуристът на Ботев (Пловдив) Асен Караславов разясни, че има развитие около трансфера на Тодор Неделев. Той призна, че в клуба е постъпила оферта от Турция за халфа, но решението дали ще я приеме е изцяло негово.

„Офертата за Тодор Неделев си е актуална, но решението трябва да вземе самият футболист. Затова нещата на този етап са спрели дотук. Едно нещо е сигурно – желанието на клуба е Неделев да остане в Ботев, но при всички положения ние няма да го спираме, ако той реши нещо друго“, заяви Караславов.

Засега самият футболист изчаквал дали няма да получи по-добро предложение от чужбина, тъй като не изгарял от желание да играе в Турция.

Директорът разкри и какво се случва с привличането на вратаря Даниел Кайзер.

„Колкото до Даниел Кайзер – там нещата са доста сложни, защото той има дългосрочен договор със сегашния си клуб Шльонск. Но ние като ръководство ще направим всичко възможно, за да си го върнем“, допълни бившият защитник.

Караславов сподели още, че пловдивчани продължават работа по селекцията, след като до момента клубът се подсили с Мишел Еспиноса, Виктор Генев, Славчо Шоколаров и Мите Цикарски.

Оферта е получил и нападателят на завърналия се в елита Монтана – Атанас Илиев. Звездата определи предложението като много добра опция.

Подобни статии

Top