Тодор Неделев отрязал Трабзонспор!

Звездата на Ботев и български национал размислил, защото не искал да живее в Турция, твърди „Меридиан мач“

Тодор Неделев отряза и Трабзонспор, пише „Меридиан мач“. Звездата на Ботев (Пловдив) е отказал трансфер в турския гранд, след като двата клуба се бяха разбрали почти на 100 процента за сделката.

Причината – Неделев не искал да живее и да играе в Турция. Той обяснил, че е готов на трансфер, от който Ботев (Пловдив) да стабилизира финансовото си състояние, но само ако централата на новия му отбор е в град и държава, които Тошко харесва.

Припомняме, че медиите в Турция брояха трансфера на Неделев в Трабзон за почти сигурен, като дори уточниха, че в касата на Ботев (Пловдив) ще влязат над 1.5 милиона евро. Говореше се, че ако приеме офертата на турския гранд, Тошко ще взима поне 5 пъти по-висока заплата от тази, която в момента полъчава в „жълто-черния“ клуб.

„Има оферта от Трабзон ако ни устройва, нищо чудно да се стигне до трансфер. Мисля, че съм готов. Отново е време да изляза в чужбина“, коментира преди около седмица самият Неделев, но вчера стана ясно, че звездата на Ботев няма да играе в Турция.

 

Подобни статии

Top