Тодор Неделев пропуснал златен дъжд от Трабзонспор

Звездата ще остане в Ботев и ще си тръгне следващата година като свободен агент, пише „Меридиан мач“

Макар и от Ботев да казват, че все още има шанс Тодор Неделев да бъде продаден в турския Трабзонспор, такъв почти няма. Причината е, че турците са се отказали, защото им е омръзнало да чакат отговор от халфа 7 месеца, като той дори не е погледнал офертата, пише „Меридиан мач“.

Тодор Неделев не бърза с Трабзонспор, чака още оферти

Ако Неделев бе приел офертата, то за него щеше да има истински златен дъжд. Заплатата му на месец щеше да е около 90 хиляди евро, което прави над милион евро на година. В касата на „канарчетата“ пък щяха да влязат сериозните 1,5 милиона евро, които в този момент щяха да са жизнено важни за клуба.

Причината от Трабзонспор все пак да склонят да чакат толкова много време Неделев, е родният мениджър Несим Нешадов. Само неговите контакти са накарали турците, които ще играят в квалификациите на Шампионската лига, да дадат картбланш на Неделев.

Сега той остава в Ботев и през следващия сезон, след който договорът му свършва. Така Тодор ще може да подпише с друг клуб като свободен агент, като в касата на Ботев няма да влезе и стотинка, вместо 1,5 милиона евро, които щяха да платят от Трабзонспор.

Подобни статии

Top