Тодор Неделев: Ще напусна Ботев, ако има интерес от чужбина (ВИДЕО)

„Мисля сега за оставащите 2 кръга, после ще си почина и ще обсъдим кое е най-добре за мен“, заяви звездата на „канарчетата“

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев призна, че ако получи хубава оферта от чуждестранен отбор през зимата, ще напусна „канарчетата“. Той каза, че интерес от ЦСКА към него е имало само през лятото, като в момента явно трансфер на „Армията“ не е на дневен ред.

„От ЦСКА имаше интерес към мен през лятото. Сега не съм се свързвал с никой. Искам да си почина и през януари, ако има оферти, ще седнем с ръководството да обсъдим кое е най-доброто.

Ако дойде някоя хубава оферта, мисля че е време да си тръгна от Ботев“, коментира Неделев в предаването „Преди кръга“ на „Диема Спорт“. Утре „канарчетата“ са домакини от 17:30 часа на Витоша (Бистрица).

„Хубаво е като печелиш дербита, защото трупаш самочувствие. Надявам се да не е прекалено самочувствието. Спечелихме според мен двете най-големи дербита. Всички сме щастливи. Вече мислим за следващия двубой. Според мен закономерно спечелихме мача.

С победите дойде самочувствието в отбора. Играем с настроение. Мисля, че в първите няколко мача не играхме добре, но после направихме добра серия с изключение на мача с Етър. Но поздравявам отбора, че след това спечелихме следващите мачове.

Мисля, че разликата е доста с третия в класирането. Ние играем мач за мач. Имаме цел да играем в Лига Европа. Този отбор с още няколко попълнения заслужава да играе в Европа“, заяви още Тодор Неделев, а за красивия си гол срещу Локомотив, сподели:

„Не помня да съм виждал такъв гол. Имам друг гол на Лаута, но с юношите. Съвсем друго е да отбележиш за юношите и за мъжкия отбор.“

Подобни статии

Top