Тодор Тодоров: Очаквам отличен сезон за Асеновец в Трета лига

Нападателят бе голмайстор на Гигант (Съединение) с 18 попадения миналия сезон преди да се завърне пред вярната публика на ст. „Шипка“

Новото попълнение на ФК Асеновец Тодор Тодоров говори за това как се чуства в клуба и какви са амбициите му през новият сезон. През миналата година Тошко вкара 18 попадения за отбора на Гигант (Съединение) и бе един от водещите голмайстори в Трета лига – Югоизточна група.

– Здравей, Тоше! Как се чустваш отново да си част от ФК Асеновец

– Чувствам се добре обстановката е добра с момчетата се познаваме колектива е добър.

– Какво те накара да се завърнеш в родният клуб?

– Ами, когато клуба влезе отново в Трета лига, реших да се върна тук и да помогна с каквото мога на момчетата, за да се класираме колкото се може по-напред.

– Вече отбеляза хеттрик в първата контрола. Какви са амбициите ти за новия сезон?

– Да това бе добро начало още в първата контрола, но не трябва да се самозалъгваме, оттук нататък престоят тежките битки, всеки мача трябва да награждам, както аз, така и целият отбор. Амбицийте ми са колкото може по-напред да е отбора и колкото се може повече голове да вкарам. И мисля, че това е напълно възможно.

– Какво ще пожелаеш на феновете на ФК Асеновец.

– Искам да пожелая на феновете на Асеновец най-вече здраве и също искам да ги призова да идват всеки мач да ни подкрепят защото както знаете публиката е дванадесетия играч, без тях няма да е същото. Благодаря ви!

Подобни статии

Top