Толкова много сърцати хора, толкова признателност, уважение и обич към Кирчо и Христина!

Мнозина се отзоваха на молбата на Кирчо Атанасов за кръвна плазма, която да бъде влята на съпругата му Христина

Огромно БЛАГОДАРЯ на всички, които се отзовахте на молбата на Кирчо Атанасов – благодарността е и от самите тях, написа ЧСИ Марияна Обретенова.

Благодаря на всички, които ни писахте и ни се обадихте за подадената ръка. Толкова много сърцати хора, толкова признателност, уважение и обич към Кирчо и Христина показват, че когато си оставил след себе си добри дела, помагал си, не си загубил човешкото у себе си това не се забравя.

 

И когато настъпи моментът, в който не си на онзи връх, който ти осигурява „застраховката – силен на деня “ и възрастта е следствие, а не забрава, осъзнаваш,че на онзи връх си бил човек с голямо „Ч“, и че всички, у които си оставил частица от себе са твоите верни стражи и в тях ти винаги оставяш светлина.

 

В този труден и объркан момент за здравето на много хора, добротата ще победи във войната с тази странно проявяваща се болест.

 

В Кръвния център – Пловдив, вчера ни уведомиха,че в сряда ще има вече машина за извличането на тази животоспасяваща плазма, за сега е само в София. Първата такава вече е направена на Христина преди няколко дни. Очаква се решението на лекуващите лекари, кога да бъде втората, за която ще уведомим всички, които са готови да направят това добро за Христина.

 

Благодарим ви ХОРА!

Подобни статии

Top