Томаш набеляза двама българи - DC news

Томаш набеляза двама българи

Карагарен и Паскалев ще подпишат нови договори, Бидунга и Луан се завръщат срещу ЦСКА 1948, зимният лагер ще бъде в Турция

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш вече работи по селекцията за пролетния дял. Наставникът на „черно-белите“ вече е набелязал двама българи. Засега имената им се пазят в тайна. Те са били гледани няколко пъти от Томаш и щаба му. Става въпрос за вътрешен полузащитник и флангови футболист. Тепърва предстоят предварителни разговори за евентуалното им привличане през зимата.

Тогава пък се очаква „черно-белите“ да са на лагер в Турция. Такива са плановете, като спортно-техническият щаб на пловдивчани работи от рано и по това направление.

Едновременно с текущите дейности на „Лаута“ гледат и към бъдещето. Очаква се нови договори зимата да подпишат двама. Това са Бирсент Карагарен и младият защитник Мартин Паскалев. Техните контракти са до лятото на следващата година. Ръководството обаче иска по от рано да уреди този въпрос и двамата да продължат да носят бяло-черния екип.

Има още няколко футболисти, които са обвързани с Локо до юни 2023-а, като тепърва ще се водят разговори и за тях. Ще има и освободени футболисти.

В момента обаче всички мисли са насочени към предстоящото домакинство срещу ФК ЦСКА 1948 Сф. Двубоят е в понеделник, а от началото на сезона Томаш няма загубена точка на „Лаута“.

Треньорът на Локо получи добри новини преди мача. Близо до завръщане в игра са централните защитници Раян Бидунга (25 г.) и Луан (26 г.). Конгоанецът и бразилецът, които лекуват контузии, имат шанс да попаднат в групата за домакинството на ЦСКА 1948.

В отсъствието на чужденците Александър Томаш залагаше на младоците Мартин Паскалев и Тодор Павлов.

Подобни статии

Top