Топ 10 на нещата, които мъжете мразят в жените

Жените умеят да забелязват всичко, което не е наред с друга жена. Лошият грим, грозната прическа, несъответстващият тоалет. Често дамите си мислят, че рядко мъжете забелязват тези неща. Но всъщност това не е така. Те се впечатляват както от красивата визия на дамите, така и от техните грешни ходове относно външността.

Ето 10 от нещата, които мъжете мразят най-много в жените. 

1. Крайните прически

Прическите с огромен обем могат да привлекат вниманието на мъжете, но със сигурност няма да ги сметнат за привлекателни. Мъжете обичат дълги и пуснати коси, а не бухнали кошници.

2. Замаскирани лица

Гримът има за цел да прикрие леките несъвършенства и да подчертае хубавите качества. Не трябва да се използва в такова количество, че да изглеждате като мазана с четка. Правилният грим е направен така, че да не си личи, че скрива нещо. По-малкото винаги е по-добре.

3. Лепкави мигли

Знаете какво се получава, когато жена ползва твърде много спирала – миглите й слепват една за друга с всяко премигване. Няма нищо привлекателно в това. Ползвайте качествена спирала, която засъхва бързо и не се размазва. Мъжете обичат красиви и изразителни очи, които нямат буци от грим по тях.

4. Твърде много очна линия

Освен ако не сте професионална гримьорка, не прекалявайте и с очната линия.

5. Жълти зъби и лош дъх

Това не е привлекателно за никого. Проблемите в този аспект идват от лошата хигиена. Може да намалите кафето, виното и цигарите. Какъвто и да е проблемът, ползвайте избелваща паста за зъби и конец. Освежител за дъха без захар също помага.

1 2

Подобни статии

Top