Топ 10: Защо мъжете харесват по-възрастни жени

Много хора мислят, че колкото по-млада е жената, толкова по-привлекателна е за противоположния пол. Смята се, че младите жени изглеждат по-добре и затова мъжете ги харесват повече. Ето защо някои дами се срамуват от тяхната възраст.

Истината обаче е, че мъжете предпочитат по-възрастните жени по-често. Оказа се обаче, че зрелите жени имат някои предимства пред младите момичета, които са привлекателни за много мъже.

Вижте Топ 10 на причините, поради които мъжете харесват възрастните жени. 

1. По-възрастните жени контролират своите хормони 

Всички знаем, че хормоните оказват влияние върху настроението и емоциите ни. Ето защо по-младите приятелки са по-емоционални и могат да предизвикат още кавги. По-възрастните жени контролират хормоните си и не оказват натиск върху мъжете емоционално. Ето защо те са привлекателни. Така че, по-младите жени трябва да се научат да контролират своите емоции и промени в настроението.

2. По-възрастните жени знаят какво правят в леглото 

Нека да се изправим пред него, сексът е една от най-важните части на романтичната връзка. По-възрастните жени имат по-голям опит и познават тялото си перфектно, което улеснява мъжете да се радват на нея. Младите жени трябва да опознаят тялото си, за да получат по-голямо удоволствие от секса.

3. По-възрастните жени не са обсебени от формата на тялото си

По-възрастните жени обикновено не се интересуват от това да имат перфектна форма на тялото. Те имат привлекателни и естествени криви, които изглеждат наистина привлекателни. Ето защо мъжете обичат по-възрастните жени. Така че, за да бъдат привлекателни за мъжете, младите жени трябва да се гордеят с тялото си и да спрат да се опитват да отстранят всичките си недостатъци.

4. По-възрастните жени не са склонни да маркират мъж като „приятел“

Младите жени също са обсебени от романтични взаимоотношения. Те искат всичко да бъде сериозно. По-възрастните жени са имали много отношения и може да са уморени от тях. Те не искат отново да преживяват този емоционален стрес. Мъжете обикновено не харесват никакви отговорности, така че затова по-скоро харесват възрастните жени.

5. По-възрастните жени са по-независими 

Най-вероятно възрастните жени вече имат собствена кариера и собствен живот. Мъжете смятат, че независимостта е много привлекателна. Тайната е, че по-възрастната жена никога няма да пренебрегне собствения си живот, кариера и потребности на по-младия мъж. Така че по-младите жени трябва да се съсредоточат върху собствения си живот и нужди.

1 2

Подобни статии

Top