Топ готвачи канят пловдивчани да опитат „Вкусът на Пловдив“ (СНИМКИ)

Шеф Иван Звездев приготви вкусен агнешки курбан по пазарджишка рецепта

От днес до неделя – 26 май, освен Европейска столица на културата, Пловдив става и кулинарна столица на България. Началото на трето издание на фестивала „Вкусът на Пловдив“ постави кметът на града Иван Тотев, който, след като поздрави присъстващите разля и първите порции курбан, приготвен по вкусна пазарджишка рецепта от шеф Иван Звездев.

Шатрите на „Вкусът на Пловдив“ са разположени от двете страни по Малката главна от Джумаята до Халите. Кебапчета, кюфтета, пържолки и друга вкусна скара разваля въздуха в центъра на града, а пловдивчани се тълпят, за да опитат вкусните мръвки и деликатесите, изложени в шатрите.

1 2 3

Подобни статии

Top