Топ стилистът на звездите Вили Боршукова за тенденциите в грима

Брокатът ще е хит в грима през тази година!

Това разкри пред DCNEWS топ стилистът на звездите в родния хайлайф Вили Боршукова. Тя е стилист на звезди като Лили Иванова, Николета Лозанова, Ивана, Цеци Красимирова и много други. Работата й може да видите в телевизионните продукции „Като Две Капки Вода“, „Шеф Под Прикритие“, „Господари на Ефира“, „Пълна Промяна“ и редица български филми, за които тя и нейният екип изработват перуки, грим и прически.

Освен прически и перуки, Вили Боршукова владее и тайните на грима. Разказва, че се занимава с грим повече от 20 години. Започнала да гримира първо себе си, като всяко момиче. След това, паралелно с фризьорските си умения, развивала и гримьорските си качества, макар и на шега. Така изкарала гримьорски курсове, а после завършила топ школа по грим в Израел. Практикува перманентен грим, микроблейдинг и т.н.

Соред Боршукова този сезон не е модерен естественият грим. Модерни са GLITTERS, GLITTERS and GLITTERS. Много цветове по лицето, предимно блясък и Glamour…

Брокатът по устните и клепачите, в различни цветове, които са много трайни и много фешън е хит не само за вечерния, но и за дневния грим. Все пак зависи от размера на броката – дали ще е по-едър или по-ситен.

„По-ситният брокат се използва за през деня, а по-едрият – за вечерта. Важно е обаче да се съобрази с работата, която самият човек върши“, допълни стилистката.

По думите й естественият грим все пак си остава актуален за през деня и за деловите дами, но като тенденция блясъкът по устните и очите се наблюдава в световен мащаб.

Дамите трябва да ползват задължително фон дьо тен, който трябва да бъде нанесен така, че да не си личи.

„Една от визиите, която е хит за сезона е като тази на Ким Кардашиян – с дълги мигли, естествен вид на самото лице, но в същото време – подчертани  скули с бронзов отенък, стеснен нос по начина, по който може да се играе със светлосенките“, разкрива Вили Боршукова. И отново съветва да се ползват цветните брокати.

Мъжкият грим

„Мъжкият грим също е много актуален в момента. С всяка година мъжете стават все по-суетни и тенденцията „метросексуален мъж“ навлиза все по-сериозно“, подчерта топ стилистката. По думите й в момента мъжете харесвали да подчертават силно с грим брадите си, които оформят презицно.

„Вече има мъжки специализирани продукти за грим, които са доста нашумели на пазара, за оформяне не само на брада и бакенбарди, но и на коса. Налага се, тъй като мъжете все по-често прибягват до гримиране“ , допълва коафьорката.

Що се отнася до младите момичета, Боршукова съветва да бъдат естествени, красиви и да помнят, че младостта никога не може да се върне. По думите й девойките могат да ползват повече грим, когато има необходимост, но докато са млади, трябва да разчитат най-вече на младежкия си чар.

Подобни статии

Top