Топ тенденции в маникюра за лято 2018 (СНИМКИ)

Елегантност, изчистеност, свежест – трите думи, които най-точно описват тенденциите в маникюра това лято. DCNEWS потърси най-добрите в бранша под тепетата, за да разберем на какво да заложим, за да сме в крак с модата. 

Форма

Топ формите на ноктите са квадратно-заоблена и бадемова. Имайте предвид, че прекалено дългите нокти вече не са толкова актуалните, колкото преди 2-3 години. Ако искате да следвате стриктно модата, заложете на средна дължина.

Цвят

Лилаво, зелено и класическо червено са цветовете, които най-често употребяват топ маникюристите в горещите месеци. Освен класическо или ярко червено, актуален цвят е и бордо. Много модерни са и металните отблясъци – златисто, сребристо, бронзово.

Декорации

Според модните диктатори, вече е отминала модата на големите камъни и изобилието от брокат. Те отстъпват място на огледалните ефекти или релефно елементи – т.нар. 3D маникюр.

Класика

Вечната класика – френският маникюр, ще властва и това лято.  Белият, както и цветният френски остават най-желани от дамите, като предпочитани за краищата на ноктите са пастелните нюанси.

Офис мода

Маникюрът в бледи пастелни тонове или така наречения Nude маникюр е идеален за деловата жена, която не може да си позволи прекалено ярки и набиващи се на очи цветове.

Снимки: pixabay.com

Подобни статии

Top