Топ влогърът на България събира мистериите на света в книга

Слави Панайотов пуска новия си бестселър в края на годината

Слави Панайотов – влогър №1 на България и създател на YouTube канала The Clashers, пуска на пазара своята втора книга, озаглавена „Топ мистериите на света“. Тя идва след успеха на дебютната му „Топ мистериите на България“ и този път резултатите са още по-внушителни – предишната му творба получи 500 предварителни продажби в деня на обявяването си, а новата –  над 2000, което автоматично прави „Топ мистериите на света“ бестселър на родния пазар.

В „Топ мистериите на света“ Слави описва забранена история, неудобни находки, както и аномалии, будещи подозрение за съществуването на алтернативен ход на човешкото развитие. Сред темите, поместени на страниците на любопитното четиво, са ръкописите от Мъртво море и дискът от Фестос, йероглифите в Дендера и Багдадската батерия, Механизмът от Антикитера, шумерски клинописи и статуетки, както и Светия Граал, Кивота и противоречивата Плащаница от Торино. Читателят изследва множество обвити в мистерия локации като Атлантида, Лемурия, Мачу Пикчу, Стоунхендж, Гьобекли тепе, прохода Дятлов и Бермудския триъгълник.

„В новата ми книга има три пъти повече илюстрации и снимки“, споделя влогърът и добавя, че предварително поръчаните екземпляри ще бъдат собственоръчно подписани от него. Премиерата на „Топ мистериите на света“ се очаква през декември, след което книгата тръгва на турне в 9 български града.

За Слави

Слави Панайотов е роден през 1986 година в град Пловдив. Става известен с YouTube канала си The Clashers. В него той публикува видеа на различна тематика, като хитовите му серии са „Топ Класации“, „50 Невероятни факта“ и „Нещата, които не искат да знаете“. Последователите му наброяват над 650 000 и са не само от България, но и от целия свят.

Снимка: momichetata.com

Подобни статии

Top