Тошко Неделев отиде на среща с фенклуба на ЦСКА

„Канарчето“ бе единственият национал на срещата в Разград, който не е обличал „червения“ екип

Фенклубът на ЦСКА в Разград – Red Legion организира среща с играчите на армейците в националния отбор. На нея присъстваха четиримата представители на отбора в селекцията – Бодуров, Чорбаджийски, Манолев и Десподов, като привържениците публикуваха в социалната мрежа фейсбук десетина групови снимки с играчите.

От фенклуба на ЦСКА бяха поканили и още трима футболисти. Двама от тях са бивши футболисти на червените – крилото Спас Делев и вътрешният халф Ивайло Чочев. Третият обаче бе изненадващо име – плеймейкърът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев.

Офанзивният халф откликна бързо на поканата от страна на армейските фенове и се снима с част от тях. Те дори го навиваха в бъдеще да подсили ЦСКА. Неделев често е казвал, че в България би играл само за Ботев, но присъствието му на срещата с фенове на „червените“ бе любопитно събитие.

Интересно е да се отбележи също, че Неделев е отказвал няколко пъти на вечния съперник на армейците Левски. Офанзивният халф беше искан на „Герена“ в началото на 2017-а, а след това и през лятото, но и в двата случая отряза мераците на „сините“. Той получава предложение от Левски и като юноша, още преди да подпише професионален договор с Ботев (Пловдив), но тогава също отказва.

Подобни статии

Top