Тотев се отчете с филм, отчетът бил „позитивен и излъскан“ (СНИМКИ И ВИДЕО)

Представянето на 43-минутното видео се превърна в светско събитие

„Много е важно как влизаш в общината, с какви очаквания, но още по-важно е как излизаш от вратата на общината, какво оставяш след себе си. Този филм, който сме направили, е филм за изминалите два мандата, което означава, че малко и ще се похвалим. Ще бъде по-позитивен, по-излъскан, но това е през моя поглед и  на екипа, който беше с мен през тези години“. Така бившият кмет на Пловдив Иван Тотев представи 43-минутния филм, който му послужи вместо отчет тази вечер в галерията на ул. „Гладстон“ 32. Новата изложбена зала послужи като декор на събитието и събра бивши и настоящи кметове, служители на общината, депутати, общински съветници и пловдивчани.

Сред присъстващите бяха шефката на парламентарната комисия по финанси Менда Стоянова, депутати от ГЕРБ, бившият кмет Иван Чомаков, бившият областен управител Тодор Павлов, кметът Здравко Димитров, районните кметове, зам.-кметовете от този и предишния мандат. Между гостите беше бившият зам.-кмет по строителството Димитър Кацарски, предишният председател на Общинския съвет Савина Петкова, но и сегашният – Александър Държиков. На практика отчетът се превърна в светско събитие, завършило дори със задължителната шведска маса.

„Важното е, и присъствието на кметовете тук ясно доказва, че Пловдив е нещо твърде голямо, че да може да се опише от един човек или един човек да се смята, че е по-голям от града – това са думи на Здравко Димитров от предизборната кампания“, цитира наследника си Тотев. И добави:

„Ние заварихме през 2011 година един град, поработихме, направихме проекти, оставихме го на следващите. Оттук нататък със сигурност ще се надгражда и градът ще става още по-хубав. Понеже д-р Чомаков е тук, пример за една такава приемственост е Главната, която беше проект на д-р Чомаков и стартира по негово време. Т.е. всичко има една приемственост. А аз много обичам да казвам, че количествените натрупвания водят до качествени изменения“.

След тези му думи прожекцията на 43-минутният филм, който бе под мотото „Добри идеи, упорит труд, видими резултати“, стартира.

1 2 3

Подобни статии

Top