Тотев: Уважаваме решението на Дани Каназирева - DC news

Тотев: Уважаваме решението на Дани Каназирева

Вярвам, че сме подредили предизборни листи от достойни и качествени хора, както в града, така и в областта, посочва лидерът на ГЕРБ-Пловдив

След изявлението на Дани Каназирева във Фейсбук, че няма да се кандидатира за депутат на предстоящия парламентарен вот на 2 октомври, лидерът на ГЕРБ – Пловдив Иван Тотев публикува благодарности към бившата депутатка в официалната си страница в социалната мрежа. В изявлението си той допълва, че е важно партийният актив да се концентрира над предстоящите избори.

Дани Каназирева: Взех решение да не участвам в предстоящите парламентарни избори

Вижте пълния текст на позицията му:

С Дани Каназирева работихме изключително добре през последните години по време на избори. Тя спечели немалко битки за партията и ние няма как да не сме й благодарни. На предстоящите избори тя имаше своето място в нашата листа. Както аз така и цялата организация на ПП #ГЕРБ в #Пловдив уважаваме решението и. Благодарни сме за работата й до момента и битките, които е водила и ще води от името на партията за доброто бъдеще на Пловдив и #България.
За нас е важно сега да се концентрираме над предстоящите избори, където да затвърдим първото място на партията, както в национален мащаб, така и в местен.
Предстои ни много работа, но вярвам, че сме подредили предизборни листи от достойни и качествени хора, както в града, така и в областта. Това са хора достойни да изведат страната и региона от тежката криза, която ни докара управлението на #промяната през последната година.

Подобни статии

Top