Тотнъм блокира цял хотел със 190 стаи заради групата си от 60 души - DC news

Тотнъм блокира цял хотел със 190 стаи заради групата си от 60 души

Всеки ще бъде настанен в отделна стая, външни лица няма да бъдат допускани и до двора на хотеля, „шпорите“ пристигат с готвачи и специална храна от Англия

Отборът на Тотнъм е запазил само за себе си един от най-големите и луксозни хотели в Пловдив за престоя си преди гостуването на Локомотив.

Делегацията на шпорите е от 60 човека, но лондончани са резервирали всички 190 стаи в хотел „Империал“ под тепетата, който се намира на около километър от стадион „Локомотив“.

Така Тотнъм ще застрахова от присъствието на външни лица в хотела по време на краткия престой в Пловдив. Една от основните причини за тези мерки са свързани с опасността от разпространение на COVID-19. Не е ясно дали англичаните въобще ще напуснат стаите си преди мача с Локомотив, пише dsport.

Всеки един от членовете на делегацията ще бъде настанен в отделна, а за Жозе Моуриньо е планирал още по-специален апартамент. Той е изискал и специален автомобил за себе си, който да го вземе от летище „Пловдив“ и да го докара до хотела.

Тотнъм пристига с цял екип, който отговаря за различни неща в клуба. В това число се включват и готвачи, както и специална храна от Англия. Основните изисквания са свързани с органична храна и плодове.

Едно от изискванията на Тотнъм е в близост до хотела да не се допускат външни лица, което означава, че достъп няма да има и до двора на хотела.

Все още не е ясно дали в България ще пристигне президента на „шпорите“ Даниел Леви.

Подобни статии

Top