ТоТо Н с четири награди от церемонията на БГ радио, много шоу и смях на сцената в зала Колодрума

Наградата за БГ дебют отново е в пловдивска група – Керана и „Космонавтите“

В пищно шоу се превърна тазгодишната церемония за връчване на Годишните музикални награди на БГ Радио 2021. Тя се проведе в пловдивската зала Колодрума, а в нея участваха най-известните БГ изпълнители в момента, които водят във всички класации за българска музика.

Още в самото начало фенове напираха да влязат в Колодрума, надявайки се да се докоснат до своите идоли. В залата дойде кметът на Пловдив Здравко Димитров, който бе настанен на една маса с джаз дивата Хилда Казасян, бившата шефка на БНТ2 Екатерина Генова, която в момента е изпълнителен директор на Сдружение „Избери България“ и др. В близост бе и зам.-кметът Стефан Стоянов със съпругата и дъщеря си, а на тяхната маса се настани поп идола Гери Никол. В близост бяха Графа, Тото и колегите му от Скандау, Криско, Михаела Филева, Михаела Маринова и др. поп изпълнители.

Церемонията започна с шоу на известния DJ Mati, който подгря публиката с най-известните латино хитове от последните години.

Малко след това на сцената излязоха Део и Поли Генова, които тази година бяха водещи на церемонията. По традиция Део показа чудесно чувство за хумор, а Поли, която публиката приветства с бурни аплодисменти, излезе в пищна дизайнерска рокля в сребристо и въпреки деликатното си състояние (любимката на публиката е бременна с второ дете), успя да впечатли публиката и да забавлява присъстващите в продължение на три часа.

1 2 3 4 5

Подобни статии

Top